Sommarutstilling på Bø Museum: “Skogsbruk og bruksskog”. Utstillinga er open ut juli, tysdag til sundag kl 12-17.

Tømmertransport til Nybuvelta i Østerli skog

Opningsprogram laurdag 2. juli kl 13.00 – Felespel ved Per Anders Buen Garnås og forteljingar frå skogen ved Trygve Langkås og Hans Strand. Kaffi og kaker. Inngang: 100 kr.
Skogen har vore til glede og nytte for alle i Bø og omegn til alle tider. Årets sommarutstilling på Bø Museum viser ulike sider ved livet i og med skogen opp gjennom tida. Skogen har sjølvsagt vore leveveg og arbeidsstad for dei som hogde og selde tømmer, men i tillegg har skogen gjeve bær og kjøtt til mat; tremateriale til bygg og reiskapar; og område som blei bruka til rekreasjon.
Kom innom på utstillinga i sommar og les meir om tømmerdrift og tømmerfløting, skogsarbeidaren, jakt, matauk og mykje meir.
Bø Museum er ope frå 2. til 31. juli, tysdag til sundag kl 12-17.